Frequently Asked Question

Hur ansluter jag min fjärrkontroll?
Last Updated 2 years ago

Läs manualen som du hittar i menyn till höger.

Här kommer en kompletterande lathund:

  1. Se till att larmenheten inte ligger i utlöst läge - då går det inte att ansluta tillbehör. Vi brukar alltid sätta larmet till AV under anslutningsprocessen.
  2. Ha fjärrkontrollen så nära larmenheten som det är möjligt så går anslutningen lättare
  3. Öppna fjärrkontrollen genom att skruva loss de tre skruvarna
  4. Öppna appen och gå till Larmstatus välj Larmtillbehör & Relä och sedan Lägg till och konfigurera larmtillbehör
  5. Om du använder iPhone så klickar du sedan på Nytt i övre högra hörnet. Använder du Android så klickar du på översta Välj larmtillbehör, dvs under rubriken Lägg till & konfigurera larmtillbehör
  6. Klicka på RemoteCtrl W010 i listan som kommer upp
  7. Klicka på Anslut
  8. Följ sedan instruktionerna som kommer upp i appen (efter att du tryck OK i textrutan som dyker upp så skall du enl. bilden trycka på *-knappen och SOS-knappen på fjärrkontrollen samtidigt tills dess att lysdioden blinkar snabbt några gånger)
  9. Om du får svaret att anslutningen misslyckades så kontrollera att det stämmer. Ibland hinner nämligen appen inte få bekräftelsen på anslutningen. Om du använder Iphone så klicka på Hämta anslutna tillbehör och om du använder Android så klicka först på pilsnurran uppe till höger och sedan på nedersta Välj larmtillbehör, dvs under rubriken Se befintligt larmtillbehör. Om fjärrkontrollen finns med i listan som kommer upp så har anslutningen lyckats. Klickar du på den senast tillagda fjärrkontrollen så skall du få upp information om dess batteristatus.
  10. Om anslutningen misslyckades så vänta 2 minuter och prova igen. Ibland kan det gå bättre om man börjar med att trycka in SOS-knappen och sedan trycker på *-knappen (håll sedan inne båda), och då kan det hända att larmenheten skickar ett meddelande om SOS när anslutningen blivit klar. Det meddelandet kan du i så fall bara bortse ifrån.

Please Wait!

Please wait... it will take a second!