Frequently Asked Question

Luftfuktighet- & temperatursensor
Senast uppdaterad 2 år sedan

Blue PUCK RHT är en kompakt Bluetoothsensor anpassad för noggrann temperaturmätning och luftfuktighetsmätning i krävande miljöer. Blue PUCK RHT används som en trådlös temperatursensor och luftfuktighetssensor med stor noggrannhet och ett brett temperaturområde. Blue PUCK RHT är Bluetooth Low Energy kompatibel, något som ger en kombination av överlägsen räckvidd och bra batterilivslängd. Genom de goda egenskaperna hos Bluetooth Low Energy kan enheten nå överföringsavstånd på upp till 500 meter och dess batterilivslängd är upp till 13 år.

Bluetooth fukt- och temperatursensor

Blue PUCK RHT fungerar som en högupplöst temperatursensor med inbyggd fuktighetssensor. Den kombinerar mycket lång batterilivslängd och hög mätprecision. Enheten är både vattentät, IP65, och liten vilket gör att den kan integreras i de flesta miljöer. Sensorns mätområde är -40°C till +85°C och den har en upplösning på 0,015°C (16 bitars upplösning) och 0,01% luftfuktighet. Sensorn har en noggrannhet på ±0,3°C.

Genom den senaste generationens Bluetooth Low Energy-teknik kan Blue PUCK RHT identifieras direkt av en smartphone och de flesta andra hårdvaror med inbyggt Bluetoothstöd. Bluetooth Low Energy-teknik gör att Blue PUCK RHT kan kopplas till de allra flesta mobila lösningar. Enheten har en integrerad LED för tydlig återkoppling till användaren. Denna LED kan stängas av för att spara batteri.

Batteriets livslängd är upp till 13 år med en sändningsfrekvens på 10 sekunder. Om du behöver vill byta batteri i enheten när det tar slut så erbjuder vår tillverkare ett utbytesprogram (mot en kostnad) för att du skall bibehålla IP65-klassningen.

Programmerbar, flexibel

Blue PUCK RHT har ett programmerbart överföringsintervall som är ställbart mellan 0,1-10 s. Nodens integrerade NFC-chip ger flexibilitet och förenklar programmering och identifiering. Blue PUCK RHT stöder NFC Type 2 och kan programmeras via en programvara som kallas Device Manager (vilket kräver att du har en NFC-läsare till din dator) eller med hjälp av Android Appen Device Manager Mobile.

Vänligen vänta!

Vänligen vänta... det tar en sekund!